4.8.07

Εν μέσω φεστιβάλ...

Το Εδιμβούργο έχει πάρει φωτιά. Οι δρόμοι είναι γεμάτοι κόσμο και ακόμη και τα κτίρια του πανεπιστημίου έχουν υποταγεί στο ρυθμό του φεστιβάλ. Απέναντι από τον ΑΤ γίνεται πανικός από τη μουσική (πάει και το τελευταίο καταφύγιο). Κι εγώ; Προσπαθώ να τελειώσω αυτό που λέγεται summer project (το "summer" το συζητάμε). Και όσο και αν δεν μου αρέσει, το countdown έχει αρχίσει. Βόηθα κύριε (θα έλεγε ένας πιστός)...

Στα "Αγαπημένα" έχω δύο καινούργια link. Και τα δύο έχουν να κάνουν με φωτογραφίες (πολύ διαβάζω). Το πρώτο είναι το link για τη Κασσάνδρα, μια Ρωσίδα καλλιτέχνη της οποίας το έργο μου αρέσει πάρα πολύ. Δεν ξέρω πως ακριβώς μπορώ να περιγράψω αυτό το είδος τέχνης αλλά κάποιος φίλος που είναι σχετικός με τη φωτογραφία μου είπε πως πηγάζει από το "fashion photography". Εμένα μου αρέσουν γιατί είναι σουρεάλ και λίγο μαγικές. Από εκεί είναι και η φώτο στο background του site.

Το δεύτερο link το βρήκα από ένα άρθρο της Ελευθεροτυπίας. Η Miru Kim είναι από αυτούς τους ανθρώπους που τον ελεύθερό τους χρόνο τρυγιρνάνε στα υπόγεια και πιο περίεργα μέρη της Ν. Υόρκης. Σε εγκαταλειμμένα τούνελ του μετρό, εργοστάσια και συνοικίες. Η Kim έχει τραβήξει μερικές πανέμορφες φώτο από τα μέρη αυτά. Χμ, το Καλαμπάκι δεν έχει υπόγειο κόσμο ρε γαμώτο (χεχε). Σε όλες τις φώτο, η Κim είναι γυμνή. Δίνω μερικές ενδεικτικά:







Στα ακουστικά: ΕΡΑ Δεύτερο Πρόγραμμα

6 comments:

Anonymous said...

des kai auto:
http://www.banksy.co.uk/outdoors/horizontal_1.htm
einai polu gnwstos mporei na ton ksereis hdh, alla na den ton ksereis...xaneis!

romfea said...

Πάρα πολύ καλό. Και κατάλαβα και ποιος/ποια είσαι φίλε anonymous από μια εικόνα που θυμάμαι ότι είχες (μπορεί να έχεις ακόμα) στο MSN σου... Χιχιχ. Είμαι κατάσκοπος...

Anonymous said...

Ma poios eisai o kataskopos 0 0 0???
kai omws agaphte tugxanei na kaneis la8os...sorry.. :-)

Anonymous said...

Μια που μαζεύεις site με περίεργες φωτογραφίες πάρε κι αυτό:
http://www.d-struktiv.net/

Noulo said...

To festival den einai TRAGIKI ftinia? Den to pisteua re. To festival kai to festival. 40 arxontogiftoi forane tin tampela kallitexnis kai vgainoun volta.

Egw eixa tin tixi na exw koultouriara gomena tote (haha 1), kai me diasindeseis (haha 2) kai piga se 20 parastaseis. Oi mones pou aksizoun, einai ta Thai-boys (pou einai thai girls vasika)kai mia organwmeni stin "arena" katw apo to kastro anti-militaristiki.

Kai oi dio einai ekei kathe xrono kai ginontai apo sovarous kallitexnes. Ta ipoloipa einai gamata. Pistevw oi misoi tipoi apo to pazari tis Kavalas (oxi tis dramas:)) mporousan na to paiksoun kallitexnes ekei:).

Noulo said...

gamata = γάματα! ΟΧΙ γαμάτα!!!