2.8.07

Έτσι χαλαρά για να πιούμε ένα ουζάκι...

...μαζευτήκαμε χθες σπίτι μου. Ήρεμα πράγματα μωρέ. Να χαλαρώσουμε λίγο. Και πάνω από όλα: θα πάμε νωρίς σπίτια μας...

Αμ δε. Δεν θυμάμαι τι ώρα κοιμήθηκα αλλά είχε ξημερώσει. Ωραίαααα!!! Άντε τώρα πίσω στη δουλειά να δούμε πως θα συγκεντρωθούμε. Και μία φώτο από τη "χαλαρή" βραδιά μας:


Εν τω μεταξύ, νωρίτερα είχαμε ανεβεί στο Carlton Hill με την Αρετή και τη Λώρα. Το Εδιμβούργο πιάτο στα πόδια μας και συζήτηση περί των ανθρώπων που επηρεάζουν τη ζωή μας και με ποιο τρόπο. Ήλιο, αλλά και παγωνιά ρε γαμώτο που μας έκανε να φύγουμε πριν πουντιάσουμε. Από τα πιο ωραία μέρη του Εδιμβούργου. Εκεί είναι και ο "Παρθενώνας" τους. Τις φώτο τις τράβηξε η Λώρα. Η πρώτη της έκθεση είναι τον επόμενο μήνα (και τώρα το διαβάζει αυτό και χαίρεται):





Από την άλλη, στην Ελλάδα πήραμε σκύλο στο κτήμα. Μου το στείλανε το κουτάβι με MMS. Χεχε. Ψάχνουμε για όνομα. Έχει κανείς καμιά ιδέα; Αρσενικό είναι.


Υ.Γ. Οι ειδήσεις στο MEGA είναι μακράν απαράδεκτες. Δεν έχω τη δυνατότητα να δω ειδήσεις από άλλα κανάλια (πλην του ΣΚΑΪ) αλλά αυτός ο Στραβελάκης είναι για μπάτσες και μόνο για μπάτσες. Εκείνος ο Καψής; Δείγμα δημοσιογράφου. Μεροληψία, έλλειψη αντικειμενικότητας και καθαρή πολιτική τοποθέτηση από το δελτίο ειδήσεων. Και να φανταστείς ότι στην Ελλάδα κατέχουν τη πρώτη θέση στις προτιμήσεις των τηλεθεατών. Φευ αγαπητοί μου Έλληνες. Φευ...

Υ.Γ. 1 Φράση από την έβδομη σφραγίδα του Bergman που μου έχει μείνει στο μυαλό: There were four suns in heavens last night.

Στα ακουστικά: ΈΡΑ Δεύτερο Πρόγραμμα.

8 comments:

...Κάποια Άλλη... said...

Egw na kanw mia prospatheia...alla tha faw doulema meta...to kserw...

Onoma: Ektoras...mou kanei kati i fatsoula tou...ton fantazomai sta xwrafia na kalpazei...kai na ton fwnazete..."Ektoraaaaaaaaa...gia gkel mpourntan...irthe i nona sou..."
...hehe...

romfea said...

Ωραία. Η πρότασή σας θα διαβιβαστεί στο οικογενειακό συμβούλιο και αν γίνει αποδεκτή, σας περιμένουμε τον Σεπτέμβρη για τα βαπτίσια. Όλο σου το σόι όμως. Κανονική κουμπαριά...

...Κάποια Άλλη... said...

Ennoeitai...tha to kapsoume...tha sfaxw gourounopoula gia xari tou...
Krima na min einai kokona...sou xa kai etoimo gampro...ena palikari 40cm...pou xerei na epivalletai...

Koumparia me ta ola tis ta megaleia...

romfea said...

Άσε ρε που θα μας πασάρεις το σκύλο σου τον γκέι. Να περάσουν τα χρόνια και να τον πιάσει η δικιά μας με κανένα άλλον και να πληγωθεί. Άσε γιατί δεν μας γεμίζουν το μάτι τα 40cm...

Anonymous said...

Το MEGA προσπαθεί μόνο του να αντισταθμίσει ΝΕΤ και ALPHA φίλε μου, που τα βλέπουν όλα ωραία και καλά.

Anonymous said...

Χμμμ...είχα αρχίσει να σκέφτομαι ονόματα, που λες, μέχρι που είδα το 'Εκτορας κ τώρα κόλλησα...δε μου'ρχεται τίποτα Γιάννηηηη! Κ ξέχασα κ αυτά που είχα σκεφτεί! Τέλος πάντων, τι να περιμένεις από κάποιον που ονόμασε το πρώτο κουτάβι (της Λιλίκας) Κόκι! Πάντως αν σας βγει χοντρούλης να τον πείτε Μίλτο, όπως έβγαλε ο daddy μου ένα άλλο κουτάβι (καρπερό το Λιλικάκι μας!) - Μιλτιάδης Έβερτ γαρ! Θα το σκεφτώ πάντως...το Έκτορας μ' αρέσει, ειδικά αν σας βγει μεγαλούλης. Γιατί το μέγεθος μετράει (που λένε κάποιοι)!

Το χοντρύναμε...τουλάχιστον να καρφιτσώνω τα σταυρουδάκια στα βαφτίσια; Ε, ε, ε;

Noulo said...

Ιδέα για το σκ'λί: Ιμπραήμ

Anonymous said...

Τί κίνηση καλέ και αυτή για τα βαφτίσια!!! Φαντάσου τί έχει να γίνει την εποχή του ζευγαρώματος...Στην αρένα τα ερωτευμενάκια κι εμείς τριγύρω να κλαίμε από συγκίνηση και να πετάμε χιλιάρικα...Ολεεεε!!!