23.7.07

Ακόμα ένα πάρτυ...

...έχει φτάσει στο τέλος του. Και πάλι στο εργαστήριο να κολυμπάω στη θάλασσα της πτυχιακής. Ρίχνω μερικές φώτο για το κοινό:

Photo #1: Σε ποια χώρα μπορεί να πάει κάποιος σε ένα πάρτυ και να φύγει χωρίς τα παπούτσια του; Σε ποια; Έλα τώρα. One hundred που έλεγε και ο Βουτσάς.

-Στη Σκωτία!
-Πάρτα!
-Φέρτα!


Photo #2: Πόσο χάλια μπορεί να γίνει ένας Μεξικάνος; Πόσο; Και τι σπάνιο για τον Χοσέ!!!



Photo #3: Ποια είναι η πιο βολική στάση σε ένα γραφείο; Έλα τώρα ρε! Μη μου πεις πως δεν ξέρεις. Μα φυσικά το δεξί πόδι πάνω στο γραφείο ενώ εξηγείς κώδικα στον Νίκο! Αμάν ρε παιδιά! Τίποτα δεν ξέρετε! (Το γεγονός ότι γυρνάμε στο εργαστήριο χωρίς τα παπούτσια μη σας παραξενέψει. Κατερινάκι που λες πως μόνο πάρτυ κάνουμε!).


Photo #4: Χμ.


Photo #5: CC στη Μαρίνα για αυτή τη φώτο. Έχουν πρόβλημα τα παιδιά!



Και κλείνοντας, δε με χάλασε καθόλου που το Σάββατο θα πάω να δω Μπάρτσα εναντίον Χαρτς με Ανρί, Ετό, Ροναλντίνιο και δεν συμμαζεύεται. Καθόλου δε με χάλασε...

Y.Γ. Στο post που είχα βάλει με τις φώτο από το κωμμοτήριο μου έκανε comment κάποιος ανώνυμος. Μου είπες πως θα καταλάβαινα ποιος είσαι και που να σε βρω. Δυστυχώς δεν κατάλαβα φίλε/φίλη. Λυπάμαι, απλώς στο λέω για να μη με παρεξηγήσεις. Μου άρεσαν όμως όσα έγραψες. Να 'σαι καλά. Δώσε μου ένα στοιχείο αν θέλεις.

Υ.Γ. 2 Μπράβο Κατερίνα που δείχνεις τις φώτο μου σε όλο το γραφείο σου!!! :)

2 comments:

Anonymous said...

Στοιχείο 1: Αυτός που γράφει μαλακίες στο blog σου
Στοιχείο 2: Οπαδός της Ρεάλ (λίγο καλύτερο στοιχείο - νομίζω)
Στοιχείο 3: Προτιμώ τον Μαχαιρίτσα από την Παπίου (τώρα πια θα κατάλαβες)
Τα λέμε.....
Υ.Γ. την Παρασκευή (πρώτα ο Θεός) λέω να πάω ν' ακούσω τους 7 νάνους του cerynia s/s στο Φαράγγι (έτσι για να σου θυμίσω τι εστί καλοκαίρι στην Ελλάδα).

Anonymous said...

prepei na omologhsw oti me problhmatises!strefesai pros emena gia na boh8hsw me poia idiothta? ws psuxologos?(na boh8hsw na kseperasoun ta psyxologika tous). ws noikokura? (na boh8hsw na ka8arisoun tis ntouzieres). h ws gunaika? (na balw ena...xeraki kai egw re aderfe...!!)xaxa
euxaristw pantws pou me skefthkes!:P