16.8.07

Πάει και ο τέταρτος.

Τέταρτος συγκάτοικος αυτή τη χρονιά που φεύγει. Ναι είναι αλήθεια κυρίες και κύριοι, ο Μπαρτζόκας σήμερα το πρωί πήγε στο ITO και έδωσε τη πτυχιακή του. Υπέγραψε τα χαρτιά του και αποχεραίτησε τον AT. Πάει λοιπόν και αυτός. Στην Έρικσον από τις 10 Σεπτέμβρη στο Νότιγχαμ. Άντε και να δούμε τι θα τρως εκεί ρε αχόρταγε. Και που θα κάνεις τέτοια πάρτυ:


Από την άλλη, το προηγούμενο post πήρε φωτιά. Αν και πιστεύω πως η Μαριαλένα έχει να κάνει κάτι με αυτό, χαίρομαι που βλέπω μία τόσο ευχάριστη ατμόσφαιρα. Η Μαριαλένα εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο τον παραλογισμό μας αυτές τις μέρες. Ο Νούλο κάνει ανοιχτή πρόταση για Άμστερνταμ (που ισχύει παιδιά - όποιος θέλει ας ζητήσει πληροφορίες). Ο Στρατής από τη Λέσβο όπου έχει πάρει δυσμενή μετάθεση βάζει Artbek στο τραπέζι. Καλός πολίτης ρε Στρατή. Θα τα πούμε και από κοντά όταν έρθεις. Πάντως, το "αν φτάσατε ως εδώ, το έχετε" είναι μεγάλη κουβέντα.

Εγώ παραδίδω τελική μορφή τη Δευτέρα. Ως τότε, hasta luego...

Υ.Γ. Όποιος δεν έχει δει τις ειδήσεις του MEGA από χθες του προτείνω να το κάνει σε αυτό το link. Πάτε κάπου εκεί στη μέση όπου ο Στραβελάκης και ο Καψής μιλάνε με τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστική Υπηρεσίας. Έτσι για να δείτε τι γλοιώδη όντα είναι αυτοί οι δημοσιογράφοι που εξυπηρετούν ξεδιάντροπα τα συμφέροντα των εργοδοτών τους σε ένα επάγγελμα - τη δημοσιογραφία - του οποίου ο απότερος σκοπός είναι ιερός. Σκυλιά των παραθύρων... Εξοργήστηκα πάλι (05:16).


3 comments:

Anonymous said...

ΌΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΑΣΜΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ

Υπάρχει μια διέξοδος, είπε ο παλιάτσος στο ληστή
Κι αν σου 'χει μείνει μια σταλιά ντροπή, δώσε λιγάκι προσοχή
Εμπόροι πίνουν το κρασί μας, και κλέβουνε τη γη
Εσύ είσαι η μόνη μας ελπίδα, σε περιμένουμε να 'ρθείς

Τα παίρνεις όλα πολύ στα σοβαρά, ήταν τα λόγια του ληστή
Έχουν περάσει όλα αυτά, πάει καιρός πολύς
Εδώ απάνω στα βουνά, δεν δίνουν δυάρα τσακιστή
για ό,τι έχει κερδηθεί, για ό,τι έχει πια χαθεί

Πάνω απ' του κάστρου τη σκοπιά οι πρίγκιπες κοιτούν
καθώς γυναίκες και παιδιά, τρέχουν για να σωθούν
Κάπου έξω μακριά, ο άνεμος βογκά
ζυγώνουν καβαλάρηδες με όπλα και σκυλιά

Υπάρχει μια διέξοδος, είπε ο παλιάτσος στο ληστή
Κι αν σου 'χει μείνει μια σταλιά ντροπή, δώσε λιγάκι προσοχή
Εμπόροι πίνουν το κρασί μας, και κλέβουνε τη γη
Εσύ είσαι η μόνη μας ελπίδα, σε περιμένουμε να 'ρθείς

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΔΕΡΦΕ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΝΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΑΘΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ; ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟ, ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ. 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΑΡΓΑΝΟΥΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.
ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΕΞΑΠΤΟΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΑ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ A.T.
ΤΑ ΛΕΜΕ ΦΙΛΕ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

Anonymous said...

Ρε Γιάννη, διορθώνω τα κείμενα των δικών μου, θα διορθώνω και τα δικά σου τώρα; Λοιπόν, άλλο Λήμνος, άλλο Λέσβος. Η πρώτη είναι από τις πολύ δυσμενείς φρουρές, η δεύτερη παλεύεται. Δυστυχώς, ήμουν στην πρώτη.

Και το νερό της φωτιάς ονομάζεται Ardbeg. Να το μάθεις, γιατί θα το τιμήσεις.

Τα λέμε στο Auld Reekie από εβδομάδα.

Anonymous said...

...to nero tis fwtias prwtotimithike stis 18 Iouliou kai prosfere "kardioxtupia"!!! Filoxenithike sto romantiko perivallon tou Appleton Tower kai prosferthike upo to fws twn monitor...
oi "kamenoi" kseroun na kaigontai omorfa...Alla auto itan mia apli prothermansi...
To olokautwma einai konta... :)