20.7.07

Έτσι για να σας φτιάξω τη μέρα...

...οι φώτο που έβγαλα λίγο πριν με κουρέψουνε. Και μια που μιλήσαμε για κούρεμα, καλή χρυσή η Σκωτία αλλά δεν υπάρχει ούτε ένας (και δεν κάνω πλάκα - ούτε ένας) σωστός κωμμοτής/κωμμότρια σε όλη τη χώρα. Ούτε ένας. Δεν έχουν ιδέα τι θα πει κούρεμα και το πληρώνεις και χρυσάφι (έχω πληρώσει κούρεμα 22 λίρες = 33 ευρώ - αν είναι δυνατόν!!). Γελάστε τώρα:






Δεν μπορούσε να με κουρέψει ο πανηλίθιος αν δεν μου ίσιωνε το μαλλί. Γαμώ τη βλακεία σας γαμώ. Αυτό κι αν ήταν μια περιπέτεια στο Εδιμβούργο. The Beatles are back!!

Στα ακουστικά: Όνειρο - Γιώργος Μιχαήλ (Θανάσης Παπακωνσαντίνου)

Υ.Γ. Τον έχω σκίσει τον Θανάση φέτος. Θα πάθω τίποτα...

8 comments:

pitufina said...

emena pantos mou tin eftiaxes! ...
eisai fobera eroteusimos me to xtenisma a la gabala...

Anonymous said...

Kala milame, fysaei to malli... :P
Giati den to afises etsi?

Anonymous said...

Θα συμφωνήσω με τον ψηλό. Πρέπει να το καθιερώσεις. Σου πάει βρέ...

...Κάποια Άλλη... said...

poion pate na peisete....auton pou kanei panta tou kefaliou tou?! eite me isiwmeno makry, eite me konto, eite me falakra...autos panta kserokefalos tha meinei...

romfea said...

Πωπω! Αυτό το post άναψε φωτιά! Καλά ρε παιδιά, το ξέρω ότι είμαι ωραίος. Αλλά άντε, η pitufuna και η marialena δικαιολογούνται. Ρε ψηλέ εσύ τι πετάγεσαι; 4,5 χρόνια μαζί δεν σου φτάσανε;

Anonymous said...

Αγαπητέ φίλε βαριά κουβέντα άνοιξες με βαριές φιλοσοφίες για τη ζωή. Μπορώ ν' αντιτάξω κάτι σε κάθε τι που έχεις μόλις ανακαλύψει. Ωστόσο αυτές είναι κουβέντες που θα πρέπει να λέγονται στη θάλασσα πίνοντας άφθονη μπύρα μετά από μια ατελείωτη μέρα διασκέδασης και σε κάθε περίπτωση όχι από έναν μεταπτυχιακό φοιτητή. Άποψή μου. Όσο αναμοχλεύεις σκέψεις και συναισθήματα κάνεις τη ζωή σου δύσκολη. Προσοχή μην πέσεις στο πηγάδι που δεν οδηγεί πουθενά. ούτε στο κέντρο της γης, μόνο χάνεσαι στο λαβύρινθο με τον Μινώταυρο να παραμονεύει.
Πάντως να ξέρεις ότι οι φίλοι που δεν θα ήθελαν να τους βρεις να είσαι σίγουρος ότι θα κρυβπόταν μια χαρά και δεν θα τους έβρισκες ποτέ. Ο έρωτας είναι εγωιστικός όπως και η απώλεια ενός αγαπημενου προσώπου γιατι εκφράζουν μόνο το τι αισθάνεσαι εσύ και όχι τι αισθάνονται οι άλλοι, σε αντίθεση με αυτό που εκφράζει η θρησκεία της ορθοδοξίας αγαπάτε αλλήλους χωρίς να περιμένετε ανταπόκριση.
Τελειώνοντας υπογράφω σαν ανώνυμος γιατί ποτέ δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα με την τεχνολογία και δεν έχω κάνει λογαριασμό. Ξέρεις ποιος είμαι όμως και που θα με βρεις αγαπητέ.
Φιλιά και.......... κουράγιο. Ο Σεπτέμβρης είναι πολύ κοντά.
Y.Γ.: Τούτο το σχόλιο ήταν να φύγει από την Παρασκευή αλλά λόγω τεχνικών δυσκολιών φεύγει μόλις σήμερα.

Anonymous said...

καλά...με άκουσε όλο το γραφείο....πολύ γέλιο...δεν θυμάμαι απο πότε είχα να γελάσω έτσι...απλά λυπάμαι που δεν σε είδα Ελλάδα....ήσουν κ α τ α π λ η κ τ ι κ ό ς!!!ήρθαν και οι συνάδέλφοί μου να σε δουν...αν και δεν σε ήξεραν πιο πριν...γελάσαν και αυτοί!!!

Anonymous said...

Afou to ksereis...Den se xortainei to koino sou... LOL. Nai re malaka edw den kykloforouses me ayto to malli na gelasoume ligaki..