19.4.07

Αν! Λέω αν!

Αν με βιάσει η Μίλα Γιόβοβιτς, δεν μπορώ να το υποστηρίξω στο δικαστήριο. Αυτή τη πολύ σοβαρή συζήτηση είχα χθες το βράδυ με τρεις έγκριτους νομικούς (οι δύο από την Ινδία και η μία από την Ελλάδα) στο Brass Monkey (τρομερή παμπ - την προτείνω ανεπιφύλακτα). Οι λόγοι που δεν μπορώ να το στηρίξω στο δικαστήριο; Πολλοί.

1)Η γυναίκα πολλές φορές μπορεί να επιδείξει σημάδια πάλλης από τον βιασμό. Εγώ αν παλέξω με τη Μίλα δεν έχει πιθανότητα να με κερδίσει. Οπότε για να φτάσουμε στο σημείο του βιασμού, πρέπει να με ακινητοποιήσει με κάποιο τρόπο (υπνωτικό, ναρκωτικά) παράλληλα δένοντάς με κάπου ώστε να μην υπάρχει περίπτωση διαφυγής μου. Τα σημάδια στο χέρι όμως δεν μπορούν να ληφθούν ως στοιχεία για τον βιασμό (μπορεί να μου άρεζε εμένα να με δένουν). Δεν είναι αρκετά ικανοποιητικό στοιχείο.

2)Από την άλλη, πες ότι δεν θέλεις ρε παιδί μου (γιατί για να σε βιάσουν πρέπει να μη θες...). Είμαι εκείνος ο τύπος που θέλει να μείνει πιστός στη γυναίκα του και στα παιδιά του και δεν τον ενδιαφέρει να πάει με κάποια άλλη γυναίκα (ακόμα και με τη Μίλα). Σε έχει δέσει η Μίλα τώρα και είναι μπροστά σου. (Δεν σε ποτίζει viagra γιατί τότε θα είχες στοιχεία - αν και πάλι ο δικαστής θα σου πει ότι το πήρες μόνος σου). Και αρχίζει και σου κουνιέται η Μίλα. Κλείνεις τα μάτια και προσεύχεσαι στον θεό (αν το συνηθίζεις). Με κλειστά τα μάτια δεν βλέπεις τίποτα οπότε μπορεί να γλυτώσεις. Έλα όμως που αυτή η εγκληματίας σε ακουμπάει. Λίγο στο...γόνατο να σε ακουμπήσει και να ξέρεις πως είναι μπροστά στου η Μίλα και ότι είναι γυμνή και ότι παίζει στα ηχεία το You can live your hat on του Τζο Κόκερ...υπάρχει περίπτωση να μην επιτύχει αυτή η αδίστακτη το στόχο της; Που όλοι ξέρουμε ποιος είναι (για να σε βιάσει πρέπε να υπάρχει συνουσία και για να υπάρχει συνουσία πρέπει...). Ούτε εκεί μπορείς να αντισταθείς. Ενώ από την άλλη αν ήταν μία γυναίκα στη θέση μου και κάποιος προσπαθούσε να τη βιάσει... θα μπορούσε να νιώσει την απέχθεια και την αηδία (οι γνώμες διίστανται στη περίπτωση που ο κάποιος είναι ο Μπρατ Πιτ αλλά σε αυτό θα φτάσω αργότερα).

3)Ο δικαστής δεν πρόκειται να σε πιστέψει με καμία. Φαντάσου τη Μίλα όρθια στο δικαστήριο με το φόρεμα και λίγο ανέμελο το μαλλί και λίγο πιο δίπλα ο άτυχος να περιγράφει τη πέρασε στα χέρια αυτού του "τέρατος". Πόσα ψυχολογικά προβλήματα του έχει αφήσει το περιστατικό μπλα μπλα μπλα...Με τη καμία δεν σε πιστεύει ρε...


4)Δεν θα σε πιστέψουν ούτε οι εφημερίδες που θα κάνουν πλάκα με τη πάρτη σου.

5)Δεν θα σε πιστέψουν οι φίλοι σου. Γενικά, δεν θα σε πιστεύει κανένας και οι κοινωνικές δομές θα σε πουν σίγουρα μαλάκα που πήγες και στο δικαστήριο.

6)Η γυναίκα σου θα σε χωρίσει είτε γιατί σε θεωρεί μαλάκα που πήγες στο δικαστήριο, είτε - πιο πιθανό από όλα - επειδή την απάτησες και πρέπει να έχει το κούτελο καθαρό (σε αγαπάει αλλά αυτό που έγινε δεν μπορεί να το αντέξει), είτε γιατί η όλη δημοσιότητα θα έχει "φθείρει" τον γάμο σας και μπλα μπλα μπλα. Θα λέει όμως στις φίλες της ότι τουλάχιστον την απάτησες με τη Μίλα και όχι με τη Μόνικα (Λεβίνσκυ) και μετά από χρόνια μπορεί και να περιφανεύεται που ένα μοντέλο μπήκε ανάμεσά σας στον τόσο εκπληκτικό γάμο σας...(μπλιαχ).

6)Θα χάσεις τη δίκη και όλοι θα σε θυμούνται σαν ένα αστείο και στο τέλος θα γίνεις αστικός μύθος γιατί αυτό που έκανες ήταν τόσο ηλίθιο που οι σκεπτόμενοι άνθρωποι μετά από μερικά χρόνια θα αναπολούν διστακτικοί για την ύπαρξη του γεγονότος (μόνο τα πρακτικά της δίκης θα υπάρχουν για να αποδείξουν την ύπαρξη σου - αλλά και τη βλακεία σου).

Εν ολίγοις:
  • Αν είσαι η Μίλα Γιόβοβιτς μπορείς να βιάσεις οποιονδήποτε με χαρακτηριστική ευκολία χωρίς ποινικές κυρώσεις.
  • Οι άντρες δεν είναι γουρούνια. Το νομοθετικό σύστημα φταίει. Χρειαζόμαστε προστασία από τον νομοθέτη.
  • Γενικεύοντας το θέμα αν είσαι προικισμένος από τη φύση στην εξωτερική σου εμφάνιση (ακόμα και αν δεν είσαι διάσημος όπως η Μίλα) είσαι πάνω από τον νόμο - ως ένα σημείο.
  • Ας μην τους βγάζουμε όλους τόσο εύκολα μαλάκες...
  • Και γαμώ τις παμπ το Brass Monkey...

Αυτά εν ολίγοις. Γυρνώ στο διάβασμά μου αλλά πριν το κάνω, σας δίνω και ένα βίντεο από χθες το βράδυ με τον Μέσι να θυμίζει Μαραντόνα. Τι παικταράς είναι αυτός θεέ μου!!! Θαυμάστε... Μπαρτσελόνα - Χετάφε 2-0:



Gol de Messi al Getafe 18/04/07
Uploaded by futbloguista

Αυτό το post θύμισε πολύ αντροπαρέα. Γυναίκες και μπάλα...

3 comments:

Anonymous said...

Μπήκα πρωί πρωί στο blog σου να σε κραξώ που δεν έχεις αναφέρει τίποτα για τον άμπαλο τον Messi και για το καλύτερο γκολ που έχουμε δει στην ενήλικη ζωή μας. Κρίμα, τελικά αναφέρεις. Το γκολ αυτό είναι αντικειμενικά πιο όμορφο από εκείνο του Θεού, αλλά δεν γίνεται να το ξεπεράσει σε αξία (άλλο μουντιάλ, άλλο κύπελλο Ισπανίας - άλλο Αγγλία και άλλο Χετάφε).
Όσο για την Μίλα Γιόβοβιτς...σιγά την γκόμενα (και το εννοώ). Ξέρω χιλιάδες πιο ωραίες από αυτή (πίστεψέ με)... βέβαια το θέμα που θίγεις είναι σοβαρό. Οι γυναίκες, ή καλύτερα το μ_ _ _ ι κυβερνά τον κόσμο, γι' αυτό έχει καταντήσει έτσι.

romfea said...

Α! Κατ' αρχάς δεν μου αρέσει που μπαίνεις στο blog με σκοπό να κράξεις. Από την άλλη, αφού ξέρεις τα αισθήματά μου για την ομάδα της Καταλωνίας, ήταν δυνατόν να το αφήσω ασχολίαστο; Άντε και του χρόνου μπας και μπορέσουμε να πάμε να δούμε κανέναν αγώνα.

"Το καλύτερο γκολ που έχουμε δει στην ενήλικη ζωή μας"=>Συμφωνώ. Θα το λέμε στα παιδιά μας. Συμφωνώ και για την σχέση αξίας και ομορφιάς με το γκολ του Μαραντόνα.

Από την άλλη, το άλλο θέμα θα το συζητήσουμε με μπύρες φίλε... χεχε... Φιλιά πολλά ρε...

romfea said...

Αλλά όχι και σιγά τη γκόμενα η Μίλα...