2.4.07

Προς απάντηση...

...γιατί ο Νούλο πήγε να μας τη πει. Λοιπόν, μόλις έχω γυρίσει από τα Highlands και είμαι πολύ πτώμα. Δεν θα γράψω τίποτα τώρα για την εκδορμή γιατί περιμένω τις φώτο.

Όσον αφορά τον νεκρό οπαδό του ΠΑΟ στην Ελλάδα:

Η φόρμουλα είναι μία και είναι και πετυχημένη:

Οπαδισμός
+
Ηλιθιότητα
+
Ανέχεια
=
Βία.

Κατά την ταπεινή μου άποψη, κύριοι υπεύθυνοι είναι οι ΠΑΕ διότι (θα μιλήσω μόνο για τις μεγάλες ΠΑΕ γιατί αυτές έχουν τη δύναμη και τον κόσμο - τι να πω για τους οπαδούς του Ιωνικού...):

-Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δίνει δουλειά στους χούλιγκανς (δύο από τους συληφθέντες των επεισοδίων είναι υπάληλλοι της ΠΑΕ Ολυμπιακός). Δεν κάνει απολύτως τίποτα για να τους βγάλει από τις τάξεις των οπαδών της. Θέλει να τους έχει από κοντά. Γιατί; Η εξίσωση είναι απλή:
Οργανωμένοι=Κόσμος=Φωνή=Δύναμη=...

-Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Μία από τα ίδια. Καμία προσπάθεια εξυγίανσης λόγω πολιτικού κόστους. Απλή αναπαραγωγή του μίσους και της ηλιθιότητας. Δεν τους διαχωρίζω σε τίποτα από τους γαύρους.

-Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Καλά. Αυτοί είναι οι χειρότεροι. Οι τελευταίες 4 διοικήσεις είχαν στα ώπα ώπα όλα τα καλόπαιδα της Θύρας 4. Γιατί; Πρώτον γιατί νόμιζαν ότι αλλιώς δεν θα μαζέψουν κόσμο. Δεύτερον γιατί νόμιζαν ότι αυτή η πλειοψηφεία αντιπροσωπεύει το σύνολο των οπαδών του ΠΑΟΚ. Γι' αυτό δεν θα υπάρχει κανένα κάθισμα ποτέ στη Θύρα 4. Και καλά να πάθουν. Αυτοί είναι μία από τις αιτίες που ο ΠΑΟΚ είναι εκεί που είναι. Και να πέσει στη Δ' δεν θα στενοχωρηθώ καθόλου.

(Βγάζω από το καλούπι τη ΠΑΕ ΑΕΚ αφού ο Ντέμης τον τελευταίο καιρό έχει κάνει σχεδόν ότι μπορεί για να βάλει μία τάξη. Αλλά ακόμα και εκεί φαίνεται η έλειψη ποδοσφαιρικής παιδείας αφού οι ηλίθιοι της original βάλουν κατά του ανθρώπου που από λιγούρια τους έκανε να νικάνε τη Μίλαν μέσα στο Ολλυμπιακό Στάδιο).

Αν σε όλη τη παραπάνω ανέχεια προσθέσεις την ηλιθιότητα του ανθρώπου που λειτουργεί σαν ζώο για ένα λόγο και μία αιτία που ακόμα δεν έχει καταλάβει... έχεις την ομελέτα της Τετάρτης. Αλλά ακόμα και τώρα που τέλειωσα να γράφω ότι ήθελα να πω, σκέφτομαι ότι και αύριο πάλι έτσι θα είναι όλα και ότι δεν υπάρχει καμία μα καμία ελπίδα να αλλάξει κάτι.

Γιατί πέρα από τις ΠΑΕ, υπάρχουν οι πολιτικοί, που δεν θέλουν να στενοχωρήσουν τις ΠΑΕ γιατί μπορεί να χάσουν καμία ψήφο. Και έτσι δεν πρόκειται να κάνουν ποτέ τίποτα.

Και όσο τα βλέπω όλα αυτά χαίρομαι ακόμα περισσότερο που έπαψα να ασχολούμαι με το ελληνικό ποδόσφαιρο μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τη Καλαμαριά. Και όσοι συνεχίζουν να ασχολούνται, ας βλέπουν Ιωνικό-Αιγάλεω τη Κυριακή το βράδυ για να νοιώθουν την ποιότητα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Σημειώνω το απαράδεκτο εξώφυλλο του "ΦΩΣ" και της "Γάτας" την Πέμπτη το πρωί για να τονίσω και πάλι τη διαπρέπουσα βλακεία. Ας το διαβάσετε και πείτε μου αν είναι αυτό εξώφυλλο αθλητικής εφημερίδας μετά από τέτοια τραγωδία. Ντροπή και αίσχος γαμώτη μου:



1 comment:

Noulo said...

Exeis dikio:)!

Xairomai pou apexeis, eutixws i distixws exw dialeksei tin idia odo apo tote pou efiga gia Edinburgh! (les na ftaiei to klima?). Parola auta, den mporw na vgalw ton eauto mou apeksw. Otan o thanasis kai o giannis apexoun, menoun mono oi kafroi...

Tes pa, ena teleutaio sxolio. Otan ena palikari milouse gia klirwti vasileuomeni dimokratia, xounta kai stratiwtikous nomous giati etsi mono tha ftiaxei auti i xwra kapoioi koroideuane:p!

Filakia agori!