2.3.07

Εύλογη ερώτηση.

Μετά το σχόλιο του άγνωστου φίλου στο προηγούμενο ποστ, δεν μπορώ παρά να μη κάνω μία εύλογη ερώτηση. Ωραία, ο άνθρωπος ήταν στο αδελφάτο. Την έβρισκε με άλλες καταστάσεις. Αυτό το σεβόμαστε.

Τι είναι αυτό που κρίνουμε;

Ότι ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος; Κάπου διάβασα ότι άνθρωποι με τέτοια πάθη δεν πρέπει να κατέχουν νευραλγικά αξιώματα. Είναι σωστό; Είναι για μία Ελλάδα όπου η ομοφυλοφυλία θεωρείται ιδαίτερο "πάθος" και όχι μία φυσιολογική κατάσταση. Για μια Ελλάδα που ζει και αναπνέει μέσα στα ταμπού της. (Α ρε Βαλιανάτο ήρωα - χιχι)

Από την άλλη πλευρά, θα μπορούσε κανείς να υποστηρίξει ότι ενοχλήθηκε από την υποκρισία (το να το παίζεις ματσό και από κάτω να φοράς φούστα κλαρωτή είναι υποκριτικό). Αλλά και σε αυτή τη περίπτωση, ας σκεφτούμε το παράδειγμα ενός ομοφυλόφυλου αξιωματικού στον Ελληνικό στρατό. Στη περίπτωση που δήλωνε ξεκάθαρα ότι είναι ομοφυλόφυλος, θα έχανε κάθε δύναμη που είχε πάνω στους υφισταμένους του (πιστεύετε ότι κάποιος θα τον σεβόταν;). Από την άλλη, το να το κρύψεις είναι η εύκολη λύση αλλά σε περιπτώσεις αποκάλυψης σαν αυτή βγαίνεις και μαλάκας και υποκριτής. Πως να ενεργήσει κανείς όταν βρίσκει μπρος γκρεμό και πίσω... (θου κύριε)...

Τώρα όσον αφορά τον συγκεκριμένο Ταξίαρχο εγώ έχω να δηλώσω ότι ήταν από τα στελέχη που έπρεπε ο στρατός να έχει αφήσει πίσω του εδώ και χρόνια. Ο τύπος δεν ήξερε καν Αγγλικά και διοικούσε ολόκληρη ΤΑΞΑΣ. Αντιπρόεδρος της επιτροπής του Σινούκ χωρίς να ξέρει Αγγλικά! Έτρεχε τους πάντες σε βαθμό ηλιθιότητας και απαιτούσε πράγματα που πολλές φορές ήταν αδύνατο να γίνουν. Ε όχι ρε. Προσοχή στη στρινγκιά; Όχι.

Τέλος, σχολιάζοντας κάποιο άλλο σχόλιο του προηογούμενου ποστ (για κάποιον στρατιώτη Α.Ζ.) θα ήθελα να παροτρύνω αυτόν που το έγραψε να μιλήσει ανοιχτά. Αν έχει πληροφορίες για το περιστατικό να το πει και να μην βοφάται. Η ανωνυμία του θα προστατευθεί...

5 comments:

Anonymous said...

pantws, i Candace Bushnell (de thimamai xronia) sto biblio "Sex and the City" anaferei pws "homosexuality is nature's own way to cut down on population"

alloi pali lene pws... we (in greece) invented it!

romfea said...

"Nature's way to cut down on population" !!! Γαμάτο...

Anonymous said...

Δεν με ενόχλησε το ότι τον έπαιρνε ο ταξ-μαν... με ενόχλησε αυτή η υποκρισία του και καλά γαμώ και δέρνω, διατάζω και όλοι είναι σούζα (και εγώ υγρός??). Επίσης, δέχομαι ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να απολαμβάνει τον έρωτα όπως θέλει, αν και αντιπαθώ κάθε πούστη.. Δεν δέχομαι όμως τις κρυφο-αδερφές, που για τα μάτια του κόσμου δημιουργούν ακόμα και οικογένειες χωρίς ντροπή..
Θα πρέπει να καταλάβετε όλοι κάτι: ο κώλος είναι μόνο έξοδος, όχι είσοδος...

Όλοι μάθαμε το μυστικό του Α.Ζ. και πρέπει να αντιδράσουμε με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο μπαρ που εργάζεται.

''we invented it??'' προς Θεού, όχι βέβαια...

Anonymous said...

Epikrotw thn apopsi tou G.T. peri ths dekahmeris timitikhs tou I.A., opws afti ekfrastike se proigoumeno post....Oso gia ton A.Z. ta stoixeia pleon einai syntriptika:)

Anonymous said...

μην κρύβεστε ρε πίσω από την ανωνυμία που προσφέρει το blog....
γράψτε έστω αρχικά...
ο Α.Ζ. πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά για την ''προδοσία'' του. πρέπει από εδώ να βρεθεί τρόπος... κάντε τις προτάσεις σας... εγώ προτείνω μια μέρα με μέλη των 3 Κ...