1.3.07

Το χακί...δεν είναι τόσο βαρύ τελικά...

Όταν ήμουν στο στρατό είχαμε έναν ταξίαρχο που μας έκανε τη ζωή κόλαση. Το τι τρέξιμο είχαμε ρίξει για τη πάρτη του δεν λέγεται. Επιθεωρήσεις, κανονισμοί, ποινές....

Τον βλέπαμε στο δρόμο και φοβόμασταν μη φάμε καμιά φυλακή. Μάλιστα, ήταν τόσο σκληρός με τους υφιστάμενούς του που έριχνε ποινές μέχρι και σε μόνιμα στελέχη (κάτι που προβλέπεται αλλά δεν συνηθίζεται). Γενικότερα, ήταν από τους ανθρώπους που σε κάνανε να μισήσεις την ώρα και τη στιγμή που μπήκες στο γαμημένο το στράτευμα.

ΣΟΚ***

Τη Κυριακή που μας πέρασε, στη εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ δημοσιεύτηκε ένα άρθρο και κάποιες φωτογραφίες. Σε αυτές ήταν ο Ταξίαρχος Γ.Π., ο άνθρωπος που φοβόμασταν τόσο πολύ σαν στρατιώτες και έκανε τους πάντες να βλασφημούν που τον έχουν προϊστάμενο. Στις φώτο αυτές παρουσιαζότανε με κόκκινο στρινγκ και τατουάζ στο κώλο, σε γκέι ιστοσελίδα με το κωδικό όνομα "perip". Δήλωνε ότι προτιμάει τους μαύρους και τους νταλικιέριδες και ότι κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών. Το περιστατικό έφερε στη δημοσιότητα δημοσιογράφος τουΤριαντα/λου που ήρθε σε επαφή με τον "ροζ ταξίαρχο" μέσω της ιστοσελίδας.

Και που να το φανταστείς ε; Την ώρα που βαρούσες προσοχή σαν κλαρίνο, ο άλλος φορούσε κόκκινο στρινγκ από κάτω. Πω ρε τι σου είναι η π@#$&άνα η ζωή.....

5 comments:

Anonymous said...

stin parelasi (tin epoxi tou xaki, ma kai sto sxoleio) panta eniotha pws kanw pasarela...
...vre les?!
kalo pousoukou Marchmont Villa! :)

Anonymous said...

Πολλά ακούγονται όλες αυτές τις ημέρες για αυτή την "ροζ" υπόθεση με τον ταξίαρχο. Δεν θα πρέπει να τα ισοπεδώνουμε όλα βρε παιδιά. Ετυχε κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής μου θητείας να υπηρετήσω στην 1η ΤΑΞΑΣ και να είμαι υπό τις διαταγές του συγκεκριμένου ταξίαρχου. Σίγουρα ο ταξίαρχος ήταν πολύ αυστηρός (υπερβολικά θα έλεγα) τόσο με τους στρατιώτες όσο και με τους αξιωματικούς. Ωστόσο οι αξιωματικοί έλεγαν πως ήταν άψογος στα καθήκοντά του και πως είχε τρομερές γνώσεις γύρω από το στράτευμα και -ειδικά- γύρω από τα ελικόπτερα. Δεν ήταν τυχαία διοικητής της 1ης ΤΑΞΑΣ. Τώρα το τι κάνει στο κρεβάτι του ο κάθε άνθρωπος είναι 100% προσωπική του υπόθεση, εφόσον ό,τι κάνει το κάνει αξιοπρεπώς με απόλυτη μυστικότητα και χωρίς να προσβάλλει άλλα άτομα. Δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος στρατιωτικός με τέτοιο πάθος. Εξάλλου και ο Μεϊμαράκης τόνισε πως ο στρατός δεν κάνει πλέον τέτοιες διακρίσεις. Ισως το ατόπημα εδώ έγκειται στο γεγονός ότι ο ταξίαρχος γνωστοποίησε την ιδιαιτερότητά του και έθιξε έτσι τη δημόσια εικόνα του (κατέχει βλέπετε και ένα σημαντικό και υπεύθυνο πόστο). Ομως αυτή του η ιδιαιτερότητα δεν νομίζω ότι επηρέαζε τα στρατιωτικά του καθήκοντα τα οποία -κατά γεγική ομολογία- τα εκτελούσε επαρκέστατα και άψογα. Πιστεύω ότι πιο σοβαρό είναι το ζήτημα της χρήσης ναρκωτικών ουσιών παρά η σεξουαλικότητα του εν λόγω ταξίαρχου. Οπως ειπώθηκε και στην εκπομπή "ΖΟΥΓΚΛΑ" του Μ. Τριανταφυλλόπουλου, στο προφίλ του "perip" η ηλικία που αναγραφόταν δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα. Επομένως κι αρκετά από τα λοιπά στοιχεία (π.χ. η περιστασιακή χρήση ναρκωτικών από μέρους του) θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι ψευδή. Είναι σημαντικό να αποδειχθεί αν όντως ο ταξίαρχος ήταν (έστω και περιστασιακός) χρήστης ναρκωτικών ουσιών κάτι που σίγουρα είναι αξιόμεμπτο και -κατ' εμέ- πολύ πιο σοβαρό από τη σεξουαλική του ταυτότητα.

Anonymous said...

Twra katalabame pws epairne o A.Z. adeies apo ton Ta3iarxo.Oxi fysika epeidi itan ntalikeris....

Anonymous said...

επειδή πολλά βγήκαν στην φόρα μετά από αυτές τις αποκαλύψεις, πρέπει να αναφερθούν περιστατικά όπως αυτό του Α.Ζ. καθώς και οι ''περίεργες '' μεταθέσεις των Α.Λ. και Π.Σ. που αν και υπηρετούσαν 9 μήνες πήραν μετάθεση κοντά στο σπίτι τους (ή κάπου που θα μπορούσε να πηγαίνει πιο συχνά ο α-ταξίαρχος Γ.Π.??). Για να μην σχολιάσω στρατιώτες Ι1 άοπλους (Ε.Σ.), στρατιώτες χωρίς την συγκεκριμένη ειδικότητα στο ΚΕΠΙΚ (Κ.Κ., Α.Π.), στρατιώτη που πήρε τιμητική όταν απάντησε σε ερώτηση τύπου πόσο κάνει 1+1 (Δ.Κ.) και στρατιώτες που ανέλαβαν το Κ.Ψ.Μ. για να τον εξυπηρετούν καλύτερα (πάλι Δ.Κ., Α.Ν., Γ.Β.). Εγώ πάντως, σαν Γ.Τ. αρνούμαι κάθε σύνδεση με τον συγκεκριμένο ταξίαρχο και καταγγέλω (με κίνδυνο αποκάλυψης της ταυτότητας μου) ότι ενώ στην ταξιαρχική επιθεώρηση δεν με ενόχλησε καθόλου (και μου έδωσε...ελπίδες!!!) όταν του δόθηκε η ευκαιρία δεν δέχτηκε να μπει στο όχημα που θα οδηγούσα... μήπως δεν του άρεσα?? Γιατί, οι άλλοι ήταν πιο όμορφοι από μένα??
Και κλείνω με σένα αγαπητέ Ι.Α. Ποιός σου είχε δώσει 10 μέρες τιμητική όταν τελείωσες την εκπαίδευσή σου ως Ελεγκτής Εναέριας Κυκλοφορίας??? Αν υποθέσω ότι ο Γ.Π. έδινε τιμητικές ανάλογα με το πόσο τον ικανοποιούσε ο καθένας, τι του έκανες?

Anonymous said...

βλάκες καραβανάδες, δεν ξέρω ποιος είναι ο ανωμαλος αλλά στην θητεία μου συναντησα μόνο καθικια, τεμπεληδες και άλλα αποβρασματα. Ένας δύο που ήταν κομπλε, τους είχαν καπακώσει οι άλλοι.