23.1.07

Κενή μνήμη...

Χθες το βράδυ βγήκαμε για τα γενέθλιά μου. Λίγο πριν βγούμε αρχίσαμε να πίνουμε με τον Shy και τον Θανάση. Ένα μπουκάλι ουίσκι σε σφηνάκια σε μισή ώρα. Οργανώσαμε γρήγορα γρήγορα μία έξοδο και φύγαμε.

Πήγαμε με διάφορα άτομα στο Frankestein. Πήραμε ποτά και αρχίσαμε να χορεύουμε.....

... γύρισα σπίτι. Έκανα δύο τοστ και έβαλα να δω ταινία. Δεν τα κατάφερα.

***Δεν θυμάμαι τίποτα από τo ενδιάμεσο της βραδιάς. Ξύπνησα στις 07:30 το πρωί για να αποχεραιτήσω τα παιδιά που φεύγανε. Ξανακοιμήθηκα και ξύπνησα κατά τις 13:30. Πήρα κάποιον τηλέφωνο για να μου πει τι έγινε χθες το βράδυ.

Όσοι ήταν μαζί μου χθες το βράδυ, παρακαλώ δώστε μου μερικά στοιχεία...

Y.Γ. Καρδιά μου ευχαριστώ πολύ για την έκπληξη. Η τελευταία φορά που ξαναέγινε αυτό ήταν πριν από πολλά χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Από την Μαρία και την Κατερίνα.

8 comments:

Anonymous said...

mega happy birthday!!!

eytyxismenos, xilioxronos, asteratos, lamperos, ektyflotikos, me to msc sto telos tis xronias, kai proslipsi se super etairia me goniako grafeio ston 73 orofo apo kei kai pera ;-)

romfea said...

Ευχαριστώ ena postcode pio dipla. Να' σαι καλά.

Ζέν said...

Μμμμ, απο που να αρχίσω και που να τελειώσω για την χθεσινή έξοδο μας. Απο το γεγονός ότι κάποια στιγμή χάσαμε τον Θανάση ο οποίος έλεγε ότι ήθελε να πάει στα meadows για να ξεράσει τον τόπο όλο! Απο το ότι στo Frankenstein σε τραβούσαν για να βγείς απο ένα χώρο όπου η είσοδος επιτρεπόταν μόνο στο προσωπικό του μπάρ; Απο το οτι τελικά φωνάξαν security για να σε βγάλουν έξω απο το μπάρ; Τελικά δεν γίναν και πολλά χθές το βράδυ...
Χρόνια πολλά και πάλι και του χρόνου πιο τρελός!!

greedy luben said...

ti na leme??? egw exw na kanw kai pio pikantikes apokalupseis alla 8a krathsw to stoma mou kleisto!!!

romfea said...

Σιγά μωρέ. Δεν σε φοβόμαστε. Do your best....

Anonymous said...

η αληθεια είναι οτι ο dimitris είναι αρκετα περιγραφικός και σαφής αλλά χάνει στη λεπτομέρεια που κάνει τη βραδια πιο...πικάντικη να το πω??Μέσα στο τσακίρ κέφι θυμήθηκες την ελληνική καταγωγή σου και έσπασες (επίτηδες) ένα ποτήρι...έπεσες πάνω στη τσαμπουκαλού σερβιτόρα...μετά σε έναν τσαμπουκαλή φλώρο που τον ηρεμήσαν οι φίλοι του, όταν εν τέλει σε βγάλαν έξω φώναζες για κάποια ώρα "FUCK FRANKESTEIN!!!" και φύγαμε ήσυχα ήσυχα τραγουδώντας -τι άλλο?- Ρουβά..

Anonymous said...

Καλά, ότι τα'χες πιει εντελώς ήταν εμφανές, ότι θα'πρεπε όμως να σου θυμήσουμε τι έγινε...τσ, τσ, τσ! :-p ΟΚ, τα βασικά τα έμαθες από το Δημήτρη, οπότε μένει να σου πω για τα τραγούδια που είπαμε στο δρόμο για το σπίτι (είχε κ Μυλωνά το πρόγραμμα!) κ για τον Έλληνα που γνωρίσαμε στη Marchmont, τον Παναγιώτη, ο οποίος είναι κ γείτονας. (Σε περίπτωση που είναι ο ena postcode pio dipla μάλλον αυτό το ξέρεις ήδη.)
Ααααα...έτσι κ δεν κάνουμε τόση φασαρία στο δρόμο όταν γυρνάμε από τα δικά μου γενέθλια το καλοκαίρι, θα κλαίω θα κλαίω, θα κλαίω! Χαιρετώ κ αναφωνώ...τι παιδί είσαι 'συ! :-)
Μμμματς!

romfea said...

Αρετή ο Παναγιώτης με πήρε τηλέφωνο σήμερα το παιδί. Είπε πως ήμουν πολύ επίμονος και του έλεγα να πάρει τηλέφωνο συνέχεια. Και πήρε το παιδί, να μην παρεξηγηθώ! Χαχαχα. Ο συγκάτοικός σου σήμερα με ενημέρωσε για το περιστατικό. Δεν το θυμόμουν...