1.12.06

Good times...

Μπορεί να κάνω διαφήμηση το Banerman's αλλά δεν πειράζει. Που λέτε, το Banerman's κάθε Τρίτη έχει βραδιά Καρόκε. Έτσι, κατάφερα να ξεδιπλώσω το αστείρευτο ταλέντο μου και στο UK! Φυσικά οι φώτο είναι περίπου 3 εβδομάδων, όταν είχαμε πάει για τα γενέθλια της Ελισσάβετ και φυσικά δεν είπα ένα μόνο τραγούδι αλλά δύο. Γιά όσους θυμούνται το "Μου σπάσανε το μπαγλαμά" (Μαρία, Ελένη, Έλλη), εκείνη τη μοναδική ερμηνεία στη Θεσσαλονίκη, οφείλω να σας δυσαρεστήσω διότι δεν υπήρχε στο ρεπερτόριο του μαγαζιού γιατί αλλιώς θα χάριζα στο κοινό μία εκπληκτική εμπειρία! Τραγουδήσαμε με την Ανέτ και τον Daniels το "These boots are made for walking" της Nancy Sinatra. Την επόμενη μέρα μάθαμε ότι η BMG θέλει να μας κάνει μήνυση για την ερμηνεία και έτσι είπαμε να μη δώσουμε μεγάλη διάσταση στο θέμα.

Εκεί όμως που έγινε χαμός ήταν όταν είπαμε με τον Daniels το "I swear". Αυτό το τραγούδι που λέτε το έβλεπα εγώ σε βίντεοκλιπ όταν ήμουν στο λύκειο. Που να το ξέρω όμως ότι είναι τεράστια επιτυχία εδώ. Το εκπληκτικό ήταν ότι στο μαγαζί υπήρχε μία μεγάλη παρέα μεθυσμένων Ιρλανδών (άντρες + γυναίκες) που είχαν έρθει για διήμερο στο Εδιμβούργο. Ρε να μην μπορούν να τους συγκρατήσουν οι μπράβοι! Ο Daniels να έχει πωροθεί με το κομμάτι και να μας απλώνουν τα χέρια από κάτω σαν σε συναυλία. Να τραγουδάνε όλοι μαζί μεθυσμένοι το I swear και να λιώνουν στο πάτωμα. Πως λέμε εμείς το "Απορώ", έτσι αυτοί λένεν το "I swear". Το ίδιο ακριβώς πράγμα. Απλώς σε εμάς το λέει ο Μάκης. Αλλιώς το βιώνεις μωρέ.

Παρακάτω μερικές φώτο από τη βραδιά.





1 comment:

greedy luben said...

"emeis oi duo eimaste filoi, giati opou phgainoume ginomaste rezili"
agaphtes files tou giannh, sas to daneizomai ligo giati einai polu sofo moto!!!!!!!!!!!
a! kai gia na protre3w ligo....oti diavasete sto prosexes mellon gia thn punk vradia sto bongo einai kakoh8eies kai ludwries!
sweet home kalampaki!
xaxaxa!