6.11.06

One down...

Πάει και αυτή! Άντε με το καλό και στην επόμενη.

Εν τω μεταξύ, σήμερα νιώθω μία μεγάλη κούραση. Δεν ξέρω γιατί. Είτε δεν κοιμήθηκα καλά, είτε δεν ξύπνησα καλά. Η αλήθεια είναι ότι το πρωί δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι (είχε και κρύο - πρέπει να ρυθμίσουμε τα γαμημένα τα καλοριφέρ) και άργησα να σηκωθώ. Έχω το ραντεβού τώρα για το Human Computer Interaction. Άντε να δούμε τι θα κάνουμε κι εκεί. Θα πάω μετά σπίτι να κοιμηθώ, θα ξυπνήσω να φάω (ο Μπάμπης θα μαγειρέψει) και θα ξανακοιμηθώ. Αύριο το πρωί δουλειά από τις 09:00.

Άρχισε να διαδίδεται και το νέο για το πάρτυ. Μερικοί με ρώτησαν γιατί δεν τους κάλεσα ακόμη! Καθήστε ρε παιδιά. Αφού ακόμη δεν είναι καν σίγουρο. Πως να σας καλέσω; Άσε που δεν έχουμε βρει και θέμα. Η Λάουρα σήμερα μου είπε να το κάνουμε "Πειρατές της Καραϊβικής". Έλα ντε που αυτή έχει στολή και εμείς όχι. Θα βρούμε κάτι μέχρι την Παρασκευή. Κάτι καλό...

2 comments:

Anonymous said...

mhpws na to kanoume "mikro mou pony"?

Anonymous said...

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Μπορείτε να ντυθείτε φαγητά και στο τέλος του παρτυ να φάτε ο ένας τον άλλον. Μπορείτε βέβαι να ντυθείτε και survivor. Θα είναι πιο εύκολο, αν και είναι δύσκολο να ντυθεί κάποιοσ Βαλάσης και Ορθούλα. Πάντως πιο εύκολο θέμα θα ήταν να ντυθείτε παρωδία της Μπάρτσα.
Καληνύχτα