15.3.07

Ότι πιο αστείο έχω διαβάσει τους τελευταίους μήνες...

Η ώρα είναι 04:25 στον AT. Μόλις φύγανε και οι τελευταίοι. Μπαίνω να διαβάσω τις ειδήσεις στο BBC News για διάλειμμα και συναντώ την πιο αστεία είδηση που έχω διαβάσει ποτέ στη ζωή μου. Προκαλεί τη νοημοσύνη μου ευθέως.

Πρόκειται για μία ανταπόκριση του BBC σχετικά με έναν κρατούμενο της φυλακής του Γκουαντανάμο (ναι, είναι αυτή η φυλακή που βασανίζουν αδιακρίτως αθώους και ενόχους και για την οποία όλοι οι διεθνείς οργανισμοί για τα ανθρώπινα δικαιώματα έχουν γράψει βιβλία με αναφορές που ξεπερνάνε και τα paper του Φαν - για τους σχετικούς) ο οποίος ομολόγησε (ναι, μετά από 3 χρόνια παρακολούθησης των επιμορφωτικών διαλέξεων του Γκουαντανάμο και άλλων φυλακών της CIA) ότι αυτός ήταν που σχεδίασε την επίθεση στους δίδυμους πύργους για λογαριασμό της Al Kaida (αυτός ο τύπος στη φώτο που βλέπετε πιο κάτω - δεν κάνω λάθος, αυτός είναι ρε - αυτός με τη τρίχα και το άσπρο φανελάκι). Ακούστε ακούστε!! Δεν σταματάει εδώ όμως. Ο τύπος αποφάσισε να τα πει όλα. Έτσι όμολόγησε επίσης ότι ήταν ο σχεδιαστής:

1. Επίθεσης στο Big Ben.
2. Επίθεσης στο Heathrou στο Λονδίνο.
3. Απόπειρας δολοφονίας του Πάπα Ιωάννη Παύλου του Δεύτερου
4. Απόπειρας δολοφονίας τους Μπιλ Κλίντον (το πρόβλημα ήταν ότι ο Μπιλ ήταν συνέχεια σκυφτός πάνω από τη γραμματέα του δίνοντάς της "συμβουλές" και δεν μπορούσε να τον πετύχει ο σκοπευτής).

Γέλασααα... Με τη ψυχή μου...

Να και η φώτο του τρομερού κακοποιού...


Οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως το Βατικανό ψάχνει φταίχτη για τη σταύρωση του Ιησού. Ψάξτε στη Παλαιστίνη παιδιά...

Και το link για όσους θα κάνουν τον κόπο.

Υ.Γ. Έχει προσέξει κανείς την απαράδεκτη προφορά του Μάλαμα; Παρ' όλα αυτά... respect....

No comments: