12.3.07

Και μία διόρθωση...

Time: 17:38
Σε παλαιότερο post είχα γράψει υποτιμητικά λόγια για το βιβλίο "I robot" που διάβαζε κάποιος φοιτητής στο καφέ του ΑΤ. Παρ' όλα αυτά, δεν ήξερα ότι το βιβλίο είναι το Isaak Asimov και ότι η ταινία βασίστηκε στο βιβλίο. Respect Isaak...

------
Η Ατάκα της ημέρας: "Yiannis in Kalampaki was taught hipotism". (citation: Laura)

Ακριβής μετάφραση: "Ο Γιάννης στο Καλαμπακι διδάχτηκε τον ιπποποτισμό".

Greeklish μετάφραση: "Ο Γιάννης στο Καλαμπάκι διδάχτηκε τον ιπποτισμό".

------
Πολύ γέλιο έπεσε σήμερα με ένα παλαιότερο comment την ύπαρξη του οποίου αγνούσα...

Time: 21:10
Παρ' όλα αυτά, το συγκεκριμένο post μπορεί να παρεξηγήθηκε από τους αναγνώστες λόγω ασάφειας. Αναφέρομαι για το πιο βαρετό μάθημα στο κόσμο και λίγο παρακάτω αναφέρομαι στο ADBS. Ωστόσο, η φράση "το πιο βαρετό μάθημα στο κόσμο" ήταν για το Ντόκιουμεντ Μάνατζμεντ του Χένρι Τόμσον (η χρήση της ελληνικής είναι προς αποφυγή των μηχανών αναζήτησης - μην ανακαλύψει και ο Thompson το blog και έχουμε τράβαλα). Γι' αυτό άλλωστε λέω και Τετάρτη πρωί. Η αναφορά στο ADBS είναι γιατί είχαμε περάσει όλο το βράδυ γράφοντας κώδικα.

Και για του λόγου το αληθές καλώ όλους τους φοιτητές να δηλώσουν αν τους αρέσει το ADBS ή όχι (παιδιά κάντε κανένα comment γιατί αλλιώς μπορεί οι εξετάσεις να είναι πολύ "ενδιαφέρουσες" - το πιάσατε το υπονοούμενο). Ψηφίστε μέσα από τα comments...

Time: 22:10
Σκηνικό: Η Μαριαλένα τρώει σούσι (!!!!) στο appleton που αγόρασε από το TESCO. Δεν το τρώει όμως όπως κι όπως. Το τρώει με τα ξυλάκια τα κινέζικα.

Ατάκα Νίκου: Τη κοιτάει καλά καλά. Το σκέφτεται. Της λέει: "Είχες και στην Άρτα τέτοια;" (ξυλάκια).

Time: 23:23
Μαριαλένα (στον Νίκο): "Έφαγες;"
Νίκος: "Θα τα πλύνω μετά όταν πάω σπίτι".

8 comments:

Anonymous said...

Egw to latrevw to ADBS. Kathe mera ksipnaw kai thelw na kanw ADBS.

Anonymous said...

Καλά ε, στείλτε μου ρε παιδιά εκείνα τα ερωτηματολόγια που είναι για να κάνεις rating το μάθημα...

Anonymous said...

Ζήτω το ADBS!!

Nikos said...

Den kserw ti lete. Emena padws
ka8e brady (prwi) pou girnaga spiti ekeini ti periodo meta apo ADBS, den aniw8a oti ebgala douleia..eniw8a oti ebgala apsres trixes!

...Κάποια Άλλη... said...

Apo ta mathimata pou den thes na teleiwsoun pote...kai pou oi askiseis tou den teleiwnoun pote...As pioume stin ugeia tou ADBS...!

Anonymous said...

(Oxi den eimai o idios me ton agnwsto1 kai ton agnwsto2). Kala e! Skeftomai na ksanakanw MSc tou xronou gia na parw to ADBS. Les na me dextoune me MSc apo to Edinburgh University? (Doing....)

Anonymous said...

Παιδιά χαλαρώστε. Ούτε μια πλάκα δε μπορούμε να κάνουμε; Για την ψυχική σας ηρεμία: το ξέρω ότι αναφερόσασταν σε μάθημα Τετάρτης, ενώ τα θέματα είχαν βγει πολύ πριν γίνει το σχόλιο.

Αντε, βγάλτε τα αγγίστρια τώρα από το στόμα μιας και φαντάζομαι ότι είναι δύσκολο να πιείτε αλλιώς. Και αν είναι να πιείτε, μην πίνετε πολύ γιατί στάζει κάτω στο 2ο και θα ζηλέψουμε.

romfea said...

Respect στο 2ο όροφο... Βγάζουμε τα αγκίστρια και πιάνουμε τα ουίσκυ...