31.1.07

Ποιός είσαι;

Γαμάτα. Πετάς κάτι χωρίς όνομα, χωρίς τίποτα. Μιλάω για όποιον ή όποια έβαλε το comment στο προηγούμενο post. Τι θα πει ότι μπορώ να αλλάξω option module? Αφού το deadline τελείωσε. Έχει δύο εβδομάδες τώρα. Άσε που τα περισσότερα μαθήματα έχουν προχωρήσει πάρα πολύ. Μάλλον λάθος θα έκανες...

Κατα τ' άλλα ψάχνουμε ακόμα για συγκάτοικο. Άντε να τελειώνουμε με αυτό το θέμα όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί κουράστηκα. Όποιος έχει οποιονδήποτε γνωστό που ψάχνει για σπίτι, να κάνει κρούση.

Πήγαμε και στη ρεμπέτικη βραδιά χθες και μας έκατσε κουκούτσι. 3 λεπτά ζωντανής μουσικής καταφέραμε να ακούσουμε. Αν και η ορχήστρα ήταν τρομερή, τελειώσανε να παίζουν στις 10:45. Κάτσε ρε φίλε, μία ώρα έπαιξες.

Έσωσε τη κατάσταση ο DJ μετά. Τρία τραγούδια ελληνικά, τρία Ιρανικά! (Γιατί τη βραδιά την οργανώνανε μαζί το Hellenic και το Persian Society). Αυτοί οι Ιρανοί που λέτε έχουν μουσική σαν τη δική μας, μόνο που ο ρυθμός τους είναι πιο γρήγορος. Δεν έχουν δηλαδή το δικό μας τσιφτετέλι που είναι έτσι ... πως να το πω ... σε λάγνους ρυθμούς. Ή τουλάχιστον αν το έχουν, δεν το είδαμε. Τον ρυθμός τους (μόνο τον ρυθμό και όχι την μουσική) μπορώ να τη συγκρίνω λίγο με τα ποντιακά. Κάπου κατά εκεί είναι.

Ο Ντόναλντ είναι παντού (χωρίς διάθεση):

No comments: