14.5.07

Πάει κι αυτόοοο (ή αλλιώς: Exams Report #6)

Πάει κι αυτό. Security ήταν και πέρασε. Τα θέματα μέτρια (ούτε δύσκολα ούτε εύκολα) αλλά εγώ δεν είχα προετοιματεί όπως θα ήθελα. Δεν πειράζει όμως, ότι έγινε έγινε. Άντε και καλό dissertation...

Επίσημη πρώτη και στο γυμναστήριο σήμερα. Να λιώσουμε τα κορμιά μας στο βωμό της παραλίας (χιχι). Ε, λίγη γυμναστική δεν κάνει κακό. Ειδικά μετά από έναν ολόκληρο χρόνο απραξίας, ίσως βοηθήσει να καθαρίσει λίγο και το μυαλό (τα χέρια μου πονάνε αλλά δεν το συζητάμε).

Επίσημη πρώτη και για τα πρώτα μου μπιφτέκια με πατάτες. Υπό την καθοδήγηση του Μπάμπη, δύο ταψιά με 10 μπιφτέκια και πατάτες στο φούρνο είναι τώρα έτοιμα στη κουζίνα για κατανάλωση. Άντε Μάριε και μπορεί τελικά το καλοκαίρι να μην είναι τόσο "καλοκαίρι της πείνας". (Μάλλον θα είναι ε;)

Επίσης, χθες έγινε κάτι άλλο πολύ σημαντικό που θα έπρεπε να αναφέρω μιας και το περίμενα αρκετό καιρό (1,5 χρόνο κοντά). Τα τελευταία 7 χρόνια παρακολουθώ μια σελίδα. Την www.23.com που βρήκα για πρώτη φορά το 2000 μετά από μια άσκοπη περιήγηση στο Ίντερνετ (και λίγο καθοδηγημένη καθώς το 23 είναι το αγαπημένο μου νούμερο). Την πρώτη φορά που μπήκα στην σελίδα υπήρχε μία εικόνα (κανένα link, καμία πληροφορία, κανέναν άλλο στοιχείο - μόνο μία εικόνα). Η εικόνα εκείνη ήταν μία πυραμίδα της οποίας οι πλευρές αθροίζονταν στον αριθμό 23 σε αριθμούς από λατινικούς και κανονικούς χαρακτήρες (οι δύο πλευρές της πυραμίδας ήταν ορατές).

Μου κίνησε τη περιέργια και άρχισα να τη παρακολουθώ. Από τότε, μία φορά την εβδομάδα έμπαινα στη σελίδα για να δω αν έχει αλλάξει κάτι. Μετά από 1,5 περίπου χρόνο από τη πρώτη φορά που είδα την σελίδα, η εικόνα άλλαξε και τη θέση της πήρε μία εικόνα από μία παρέλαση με ανθρώπους ντυμένους με πολύχρωμα ρούχα. Η φωτογραφία ήταν τραβηγμένη από μακριά και δεν μπορούσες να διακρίνεις κάποιο στοιχείο. Μετα από 1,5 χρόνο (περίπου) ξανά η φώτο άλλαξε. Αυτή τη φορά υπήρχε ένα ζευγάρι δάχτυλα που κρατούσε έναν ψηφιακό δείκτη με τον αριθμό 23 πάνω. Το μοτίβο το ίδιο, καμία πληροφορία πέρα από την εικόνα. Αυτή τη φώτο με τον ψηφιακό δείκτη την είχα κρατημένη αλλά την έχασα μετά από έναν format.

Πριν από 1,5 χρόνο περίπου αυτή η φώτο άλλαξε και τη θέση της πήρε η παρακάτω:



Και για να φτάσουμε στο σημαντικό γεγονός, η φώτο άλλαξε πάλι προχθές, και τώρα προβάλεται αυτό:


Μετά από λίγο googling και τη βοήθεια του φίλου μου του Ματ που είναι από την Ολλανδία, βρήκα ότι το εικονιζόμενο μαγαζί βρίσκεται σε μία πόλη στην Ολλανδία και ότι είναι απέναντι από έναν σιδηροδρομικό σταθμό. Και το μυστήριο... συνεχίζεται.... :)

1 comment:

Noulo said...

Ante ante kai kalos politis:p!

1) Oi eksetaseis telos, twra to dissertation einai i kaliteri periodos

2) To 23 einai to agapimeno sou? Nomiza to 21...:-D

3) Vrika dikaiologia gia to malli mou. Check this out:

http://www.youtube.com/watch?v=7YRektXgWYI&eurl=http%3A%2F%2Fdemasamere%2Eblogspot%2Ecom%2F2007%5F02%5F01%5Farchive%2Ehtml