9.5.07

Πριν από δύο χρόνια και πριν από ένα χρόνο...

Σήμερα έλαβα ένα πολύ συγκινητικό mail από έναν φίλο από το στρατό. Μου θύμιζες ότι τέτοια μέρα ακριβώς πριν από δύο χρόνια παρουσιαστήκαμε στο ΚΕΠΒ στη Θήβα. Δεν θα ξεχάσω που έφτασα στις 06:00 το πρωί στη Θήβα μαζί με το πρώτο άτομο που γνώρισα στη θητεία μου, τον Νίκο το Τσιόγκα. Λίγες ώρες μετά πίναμε χυμό σε μία καφετέρια έξω από το κέντρο μαζί με 40 μεθυσμένους Ρώσσους (μας γύρισε το κεφάλι με το θέαμα - ούτε ένας Έλληνας - λέγαμε: "Που πάμε ρε μαλάκα;"). Λίγες ώρες μετά ανεβαίναμε τη ανηφόρα που οδηγούσε στη 5η Μοίρα και στην Α πυροβολαρχία. Η πρώτη νύχτα. Χμ.

Ένα χρόνο μετά, στο Βόλο, τέσσερα άτομα παίρναμε το απολυτήριο από τον Σχη. Ένας ολόκληρος χρόνος γεμάτος με αναμνήσεις που δεν πιστεύω ότι θα ξεχάσουμε ποτέ. Χεραιτίσματα σε όλα τα παιδιά κάτω στην Ελλάδα και όπου και αν βρίσκονται. Να είναι καλά και εύχομαι του χρόνου τέτοια μέρα να μπορέσω να τους μαζέψω να πιούμε μια ρετσινούλα.


Όσον αφορά το τώρα, μετά από έναν 12ωρο ύπνο, σκέφτομαι να αρχίσω να οργανώνομαι χαλαρά για το επόμενο μάθημα που είναι τη Δευτέρα. Computer Security και Julian Brandfield... Χμμμ...

Υ.Γ. Και σήμερα παρουσιάζεται και η 299 ΕΣΟ. Μύρισε ψαρίλα λίγο, ακόμα κι εδώ στο Εδιμβούργο.

Y.Γ. 2 Πολλά χρόνια πολλά στον αδερφό μου που κλείνει σήμερα τα 22 του χρόνια. Μείνει εκεί που είσαι μικρέ. Μην ανεβαίνεις άλλο. Φιλιά πολλά.

5 comments:

Ε.Α. said...

ti les twra!
apo tin endoksi 05 b' esso?

kepb\4i moira edw.. :)


xilioxronos o brother!

romfea said...

Τι λες ρε espressionist! Με έχεις στείλει τώρα. Θυμάσαι την ορκομωσία μέσα στη βροχή που μας μπαινοβγάζανε μέσα στην αίθουσα δεξιώσεων;

Anonymous said...

9/5/2005, ώρα 07:00
άυπνος, μετά από την κρεπάλη της περασμένης μέρας, παρέα με ένα φιλαράκι ξεκινάμε για θήβα, πρώτα για καφέ (στο θέατρο είχαμε πάει)και μετά για να με εγκαταλήψει στο στρατόπεδο... μετά, κουβάλημα σαν ζώα, ντύσιμο και κρεβάτι! 5η μοίρα, Γ' πυροβολαρχία και γραφέας από την αρχή (ας είναι καλά το ECDL) και όλα τα τέρατα μορφώσεως στην μοίρα ανεπιθυμήτων!
9/5/2006, ώρα 06:00
μετά από (μεγαλύτερη από εκείνη της περασμένης χρονιάς)την κρεπάλη της περασμένης μέρας, άυπνος πάλι, αναχωρώ με το αυτοκίνητό μου αυτή τη φορά για τα μέγαρα! έγραψα και ένα cd με το απολύομαι και άλλα τραγούδια και δεν έπαιζε μόνο το απολύομαι!!!! έφαγε σούτο και άκουγα ράδιο... εφοδιασμένος με κόρνα και με μαλλιά τρεντο-μοϊκανέ, πήρα το χαρτί και τον μπούλο!!! άφησα τα ψάρια να περιμένουν την σάρισσα!!!

Υ.Γ.1: θρυλική ορκωμοσία! έχω φωτογραφίες που φαίνεται το πριν και το μετά την βροχή! και το μπες-βγες στην αίθουσα για να βγούμε τελικά αφού σταμάτησε (?????!!!!) η βροχή!
Υ.Γ.2: σε θυμάμαι στο γραφείο της 5Α! για να πω και την αλήθεια, δεν είχα συμπαθήσει κανέναν μέσα από το ρεμαλογραφείο σας...!!!! πώς αλλάξαν τα πράγματα λίγους μήνες μετά...

Ε.Α. said...

Den itan orkomosia ekeino to pragma!

Videoclip tou Kai i broxa epefte right through (The "Strentgh through Knowledge" Remix) htan!

Endokses epoxes omws, me ena apo ta highlights: ton teliko tis eurovision, me ena kapsimi olokliro na sietai stin emfanisi tis Helena, kai tin anakoinosi tis nikis tis argotera sto thalamo, mesw radio..

A kai fysika oi petyximenes kai kulturiarikes :| epiloges tainiwn sto "Therino Cinema" (mega lol)

:-)

romfea said...

Χαχαχαχα. Τι θυμήθηκες τώρα! Τις ταινίες στο σινεμά! Πωπω!! Απαράδεκτο!