5.5.07

Ξύπνημα...

Για ξυπνητήρι χρησιμοποιώ κάθε μέρα το κινητό μου. Σου δίνει τις επιλογές να το βάλεις να χτυπήσει μέχρι και με 5 ήχους και σε 5 διαφορετικές ώρες. Αφού λοιπόν ρυθμίσω τα λεπτά τότε το ξυπνητήρι χτυπάει κάθε μέρα με τους εξής ήχους (σε σειρά και με 10 λεπτά διαφορά ο ένας από τον άλλον):

1. Όχι άλλο κάρβουν από Νίκο Κούρκουλο (ότι πιο βασανιστηκό).
2. Η εισαγωγή από το "Σιγά μη κλάψω" του Γιάννη Αγγελάκα με τους Επισκέπτες (και λέω η εισαγωγή γιατί δεν σου επιτρέπει να παίξεις όλο το κομμάτι από το ξυπνητήρι).
3. Ένα κομμάτι που μου είχε δώσει ο Θανάσης ο Νούλας και δεν ξέρω πως το λένε - ψιλο μπιτάκι.
4. Η εισαγωγή από το "Έρημα Κορμιά" του Θανάση Παπακωνσταντίνου αλλά όχι με τη Μελίνα Κανά, μία άλλη τραγουδάει από ένα live.
5. Η Ανδρομέδα του Θανάση Παπακωνσταντίνου (εισαγωγή). Καλά δεν μπορούσε να λείπει...

Έτσι, κάθε πρωί ξυπνάω με τους παραπάνω ήχους, με την ίδια (ή μερικές φορές διαφορετική) σειρά. Το χειρότερο είναι ο Κούρκουλος πάντως γιατί το ξυπνητήρι επαναλαμβάνει το "Όχι άλλο κάρβουνο" για μερικά λεπτά.

2 comments:

Anonymous said...

Αυτό το κάρβουνο, μέχρι και εγώ το άκουσα,για να ξυπνήσω για τη δουλειά!!!έλεος!!ακόμη να το αλλάξεις??αν και νομίζω, ότι έχεις πάθει εξάρτηση...., αν δεν το ακούσεις, δεν ξυπνάς!!!

psilos said...

έλα ρε μαλάκα βάλε λίγο Maddona να ξυπνήσεις. Δεν θυμάσαι θεσ/νίκη, μια χαρά ξυπνουσα εγώ απο το ξυπνητήρι σου!!! Αλλά όχι εσύ βέβαια. Τι γέλιο..